NOVO - OTVORENA NICHE PARFIMERIJA

 

Sinoć je u Cosmetics-u u podgoričkom TC City Mall otvoren poseban segment ,,By the Perfume&more” sa Niche asortimanom parfemskih brendova. Svi ljubitelji mirisnih nota ovdje će moći naći parfeme brendova: Acqua di Parma, Amouage, Casamorati, Nasomatto, Tiziana Terenzi, Sospiro, Juliette has a Gun, Houbigant, Majda Bekkali, M. Micaleff, Perris Monte Carlo, The Different Company.Riječ je o malim parfemskim kućama u kojima parfimeri koriste prirodne i veoma skupe komponente. Zato su ove kreacije rijetko dostupne i nalaze se samo u odabranim objektima.

Uz puno gostiju iz javnog života kao,novinarskih ekipa i uspješnih poslovnih ljudi , svečano otvraranje prošlo oduševljenjem zbog postojanja ovakvog kutka u Podgorici .

Prisutne goste je pozdravio Aleksandar Trivić, direktor svih maloprodaja kompanije DP LUX:

"Ovo je prva Niche parfimerija u Podgorici. Drago mi je da smo sa kompanijom MPM vrlo brzo postigli dogovor da u ovom prelijepom prostoru obogatimo ponudu sa Niche parfemima. Naše parfimerije opredijeljene su samo za izradu parfema, naši proizvodi rade se u malim serijama i za odabranu klijentelu. Sastojci koji se koriste za parfeme su najvećim dijelom prirodnog porijekla. Dosta ovih kuća proizvodnju radi ručno. Izuzetna je trajnost parfema, toaletnih voda i parfemskih esencija. Ovo su potpuno drugačije mirisne note"kazao je Trivić

Ljubitelji parfema imaju konačno svoj kutak u kome će naći pravu oazu fenomelanih mirisa kojima neće moći da odole .


Izvor

Loading...