U Podgorici snijeg i vjetar olujne jačine

 

Meteorolozi za sjutra veče prognoziraju veliko zahlađenje u Podgorici uz snijeg i vjetar olujne jačine.
Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, a u sjevernim, dijelom centralnim i višim planinskim predjelima ( slika Savnika prije 2 sata ) . Krajem dana ili tokom noći susnježica i snijeg očekuju se ponegdje i u nižim predjelima na jugu. Intenzivnije padavine se očekuju krajem dana i tokom noći. Vjetar pojačan i jak, na udare olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -9 do 5, najviša dnevna -8 do 10 stepeni.
U Podgorici umjereno do pretežno oblačno, povremeno kiša, a tokom noći uslovi za susnježicu i snijeg. “Vjetar pojačan i jak, na udare olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 3, najviša dnevna do 7 stepeni”,

Petak:
Umjereno do potpuno oblačno sa snijegom, a na primorju ponegdje sa kišom i susnježicom. Poslijepodne u većini predjela padavine će oslabiti ili prestati. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -10 do 3, najviša dnevna -5 do 7 stepeni.
Podgorica: Ujutru ili prijepodne moguć snijeg i susnježica. Vjetar povremeno umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko -1, najviša dnevna do 4 stepena. kaže se u saopštenju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

 

Loading...